PROFIL

Wichmann Couture åbnede den 10. maj 1996.
Butikkens koncept bygger grund-læggende på individuelt tilpasset tøj.

Vi designer, tilskærer, tilpasser og syer jobtøj, dragter, middagskjoler, brude- og aftenkjoler i tæt samarbejde med vores kunder.

Alt syes op efter Haute Couturens principper, det vil sige meget høje håndværksmæssige standarder, og alle kjoler syes op i lærred, og prøves til perfekt pasform er opnået, for derefter at blive syet op i originalstoffet.

Alle kjoler designes af følgende designteam:

Jan Michael Strømberg
Designer & Coutureskrædder

Uddannet på Direktriceskolen, København, har i mange år syet for kunder, og har et indgående kendskab til metervare. Stor interesse for historisk og nuværende Haute Couture.

Jan er medlem af Skrædderlauget og Håndværksrådet.

Johnny Alexander Wichmann
Designer & Coutureskrædder


Uddannet på Hillevi van Deurs skole på Frederiksberg 1995, har desuden beskæftiget sig med undervisning, salg og marketing. Har modtaget privatundervisning i drapering, skræddersyning og Couture tilskæring. Stor interesse for historisk og nuværende Haute Couture.

Johnny er Oldermand for Skrædderlauget, medlem af Håndværksrådet samt sidder i Haandværkerforeningen i Kjøbenhavns repræsentantskab.

Arbejder desuden som cencor, og medlem af Det Faglige Udvalg for Beklædning & Det Lokal Faglige Udvalg for Beklædning, CPH West.